| nasoasatonciu a întrebat:

Am 13 ani si aproape ca nu am sani. Nici in bustiera nu am ce pune. Va rog fara jigniri. Daca imi puteti da un raspuns bine dar daca veniti cu esti prea mica si nu trebuie sa iti faci probleme de-astea atunci lasati-o balta. Si sa nu imi spuneti de silicoane pentru ca inseamna ca numai la atata va e mintea. SI pastilele banuiesc ca nu ajuta si nici despre sutien push-up sa nu imi spuneti pentru ca mi se pare o pacaleala pentru baieti. Cu restul corpului si cu fata nu stau rau si am inceput sa merg la inot pentru ca am auzit ca ajuta. Nu sunt fana junk food sau fast food deci nu sunt grasa si nu imi spune-ti sa ma ingras pentru ca dupa dau foarte greu jos. Sunt multe fete in clasa care au pieptul de 10 ori mai umflat decat al meu si sunt cu cateva luni mai mici decat mine si nu vreau sa mai aud din partea celorlalti chesti de genu: vrei sa fi cu x? pune-ti silicoane. Vreau sa nu mai fiu data la o parte din cauza asta. Deci cine are cea mai buna metoda FUNDA. Si sa nu aud chestii de genu nu trebuie sa iti pese de parerea celorlalti sau la varsta ta nu e ceva anormal. A si daca, conteaza mi-a venit problema tehnologica acum un an.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inrasa-te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ingrasa-te!

| NemNUZ a răspuns:

Pai, tu vrei sa iti creasca sanii fara pastile sau silicoane mai asteapta 20 ani pana inventeaza medicina ceva care sa te ajute, atunci.

| Gεσяgιαηαα a răspuns:

Stai linistita. Tu te dezvolti mai greu... Dar crede`ma e mai bine sa nu ai sani la 13 ani happy Pentru ca daca ai avea sanii mari ai purta sutien, iar la 20 de ani i-ai avea pana la buricwinking Iar atunci cand va veni momentul o sa iti creasca foarte repedewinking

| MagdaLove a răspuns:

Nu stiu ce sa zic....eu am 11 ani si am pieptul destul de umflat dar nu am facut nimic. puii crescuti cu hormoni sunt o metoda nedureroasa...trebuie doar sa il mananci.eu te sfatuiesc sa nu iei pastile ca nu sti ce reactii averse pot declansa. pupici :*

| BlueDunhill a răspuns:

Ai rabdare nu te panica o sa iti cresca in cativa anisori..corpul tau se dezvolta putin mai greu atat tot :*:*:*