| george459 a întrebat:

Am 13 ani si de aseara dupa ce am fost la un botez vomit intruna(mai ales dupa ce mananc). Cred ca am mancat ceva stricat dar totusi ce trebuie sa fac sa nu mai vomit ca nu mai suport sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AdelinaC a răspuns:

Ia un antiemetic(gen metoclopropamid), bea ceai de menta si fa repaus alimentar o zi. Daca nu iti trece si timp de 12 h de la luarea pastilei si repaus alimentar mai versi mai mult de o data, mergi la camera de garda pentru un consult.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa iti pui parintii sa te duca la spital

| ℓανιηια a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......e-sa-vars/ Uita-te la raspunsurile astea. Poate te ajuta.

| irinuk28 a răspuns:

Incearca sa manaci cat mai multe fructe(citrice) dar si banane, etc. Bea apa, dar totusi incearca sa mananci si ceva care sa iti tina de foame. Ceva usor. Sper ca te-am ajutat!