| metrix a întrebat:

Am 13 ani si imi cade un dinte.As vrea sa aflu daca este de lapte sau nu, exista vreo metoda?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Eunice26 a răspuns:

Hellohappy parerea mea e ca atunci cand intervin astfel de probleme cel mai bine e sa mergi la doctor... si cred ca e cel mai indicat sa faci asta!

| Yzzza a răspuns:

Eu zic ca este de lapte. Daca nu ti-ai lovit dintii sau nu ai muscat in ceva foarte tare nu cred ca s-ar misca un dinte care nu-i de lapte.deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi, dar ca sa fii sigur(a) ar fi bine sa mergi la un stomatolog.

| pisioi a răspuns:

De lapte la varsta asta putin probabil s-ar putea sa nu-ti fi cazut atunci si sa-ti cada acum sau te-ai lovit cumva si acum se misca cel mai bine du-te la stomatolog el cunoaste cel mai bine dintii temporari si cei permanenti

| opacatoasa a răspuns:

Sigur e de lapte. Dintii definitivi nu cad asa...simplu.Aminteste-ti daca ti-a mai cazut vreodata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

straight face Simplu. Daca ti-a mai cazut nu e de lapte, daca pana acum nu ti-a mai cazut acel dinte e de lapte.

| danieladana a răspuns:

Pana la 15 ani dintii sunt de laptewinking daca tu te compari cu adulti care le cad dintii ei au cu totul altceva deci stai calma e de laptewinking