| AnaAnastasiaaaa a întrebat:

Am 13 ani si ma doare capul de aproximativ 1 saptamana. la scoala e curent mare si iar trebuii sa port ochelari. Eu am dar cand ii iau iar copii de mine. Credeti ca e ceva grav? Ma sperii si foarte repede. Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Parca ai fi singurul om cu ochelari din lume. Eu port de 15 ani si nu a ras nimeni de mine pana acum

| Fatamuntilor a răspuns:

In primul rand TREBUIE sa stii ca sanatatea ta e mai IMPORTANTA decat ce cred colegii tai despre tine.
De o saptamna te doare capul si nu ai spus nimic parintilor? Si nici la doctor nu ai fost. Probabil ai racit, ai stat in curent.Mergi la doctor macar ca sa te linistesti.
In privinta ochelarilor POARTA-I fara a te gandi la ce vor zice cologii.Cu timpul se vor obisnui.