| AnnaTraficantaDeAcadele a întrebat:

Am 13 ani si nu am deloc sani! Fetele de la mine din clasa poarta sutiene cu cupe destul de mari si eu nu am nici in bustiera ce sa pun.straight face ce pot sa fac sa imi creasca sanii? Dar nu vreau sa dau banii pe nu stiu ce medicamente si solutii deoarece nu cred ca functioneaza.
Cine ma ajuta primeste funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| natalia886 a răspuns:

Buna am aceeasi problema! Deci incearca sa faci foarte multe exercitii! Umple doua sticle cu apa dar nu mai aiba deloc aer si incepe sa faci exercitii cu ele. Mananca mai mult si dupa ce termini exercitiile maseaza-ti pieptul cu crema orice crema de corp care hidrateaza timp de 15-20 de minute asta de doua ori pe zi! Mananca mai multa paine si poate o sa ti se para stupid dar poti sa bei putina bere asa a facut o fata prietena cu mine a mancat multa paine si a baut putina bere cand avea ocazia si i-au crescut sanii destul de repede! Sper ca te-am ajutatkiss

10 răspunsuri:
| afrodita3333 a răspuns:

Mai ai timp sa iti creasca.La unele fete sanii cresc mai mult intre 16 si 19 ani deci mai ai timp.

| frumushika09 a răspuns:

Eu am auzit ca trebuie sa faci multe abdomene, dar la mine nu a fost nevoie, mi-au crescut si crede-ma ca si eu ma simteam ca tine cand aveam 13 ani, dar cam pe atunci au inceput sa-mi creasca mult.

| youaremyfavouritecolour a răspuns:

Mai asta e o prostie deoarece la varsta asta esti in cr5estere si ai timp sa-ti creasca si sanii, poate tu nu esti asa de dezvoltata nu ai ce sa faci decat sa astepti

| rousz a răspuns:

Buna! nu cred ca asta este o problema inca esti mica nu inteleg de ce iti faci atatea griji, vor creste elewinking

| lVlad a răspuns:

Cand cresc sa imi trimiti o pozawinking

| blablablalba a răspuns:

Nu au crescut? Ei..Atunci de acum o sa creasca.

| brigifolk a răspuns:

Stai calma asa am fost si eu Si acum la 14 ani is... asa ca nu mai ai muult de asteptathappy

| Aprilie a răspuns:

Stai linistita, poate ca tu nu te dezvolti asa de repede. o sa. ti creasca.si eu am fost la fel ...si acum la 16 am sani frumosi :p!

| BlondutzaThaFrumoasa a răspuns:

Si eu am aceeas problema.

| Daniel977 a răspuns:

Manca porumb fiert si bea lapte happy