| Anonimmmm2233 a întrebat:

Am 13 ani si nu mi-a mai venit ciclul din august...mereu imi vine greu... e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

Ai avut contact sexual?

| Hwhwhajajwj a răspuns (pentru Lukasssz):

Doamne fereste nu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te pomenești ca ai intrat la menopauza precoce. laughing

| Anuket a răspuns:

Cum adică vine greu? Te referi că trece mai mult de o lună? Se poate ca ciclul să se regleze după câteva luni. Poți să-ți notezi data de început și de sfârșit la fiecare menstruație, dacă ai posibilitatea să-ți instalezi o aplicație care te ajută cu asta e perfect, dar dacă nu, poți la fel de bine să ți într-un carnețel/pe o foaie. Așa vezi clar dacă durează mai mult de 30 de zile și ce se mai modifică între timp.

| Hwhwhajajwj a răspuns (pentru Anuket):

Da! Trece mai mult de o luna! Eu mi am scris in calendar sa vad cand a fost ultima oara si zice ca prin august ☹☹☹☹

| Hwhwhajajwj a răspuns (pentru Hwhwhajajwj):

Si mereu se întâmplă asa. nu e in fiecare luna ca la celelalte fete la mine vine peste cateva luni bune