Poţi slăbi în timp record dacă respecţi cu sfinţenie următoarele reguli :
Elimini băuturile carbogazoase din alimentaţie.
Faci gimnastică în fiecare dimineaţă şi seară. Minimum 20 de abdomene şi 20 de genoflexiuni + jogging dacă-ți permite timpul.
Pui accent pe consumarea fructelor și eviți dulciurile.
Nu mai mănânci absolut nimic după orele 18 :00, decât în cazuri excepționale, și atunci îți potolești foamea cu un fruct (portocală, măr).
Fiecare mic dejun trebuie să conțină cereale integrale combinate cu lapte degresat (în cazul în care mănânci puțin mai consistent, bei ceai verde/cătină).
Bei minimum 2 l de lichide/zi(de preferat apă plată/limonadă/compoturi).
Mănânci mai multe legume și mai puține alimente grase precum prăjelile,mezelurile, etc., etc.
Dacă nu încalci nici măcar una dintre aceste reguli, vei avea rezultate impresionante, vizibile într-un timp scurt!
Baftă!
1. _ora 8:00-1 cafea _ora10:00-2oua fierte _ora 12:00- 1pahar suc de rosii _ora 14:00- 100 g sunca sau 1 felie de paine prajita _ora 16- 1 mar _ora 18:00- 100 g branza slaba 1 [...] 3. Varianta I Prima saptamana: 0, 5 litri de apa fiarta seara se bea zilnic, dimineata, pe stomacul gol... 4.Varianta 1 MIC DEJUN 2 felii de paine prajita cu unt, (degresat) 1 cana suc de legume, 1 banana, ceai verde sau ceai de plante. PRANZ 180g friptura de vita slaba, salata de spanac, 1 mar sau o cana de ananas, apa plata sau ceai.
sper ca macar 1 te va ajuta... poate o sa ne mai intalnim :*
Eu ma trezesc pe la 2, incep cu sunca?
Paii nu trebuie neaparat sa tii cura de slabit.Eu am slabit la scoala pentru ca am facut mult sport am alergat mult la ora de educatie fizica si am mai slabit.Atentie nu slabesti in cateva ore, asta o sa se observe in cateva saptamani. Sper ca te-am ajutat si ca o sa dai burtica jos.
Eee...nu trebuie sa spui asta De la ora 6 nu mananci dulce si in fiecare seara faci cam 30 de abdomene, eu am 17 ani si inainte cu 2 luni aveam cam 59 kg deci aveam ceva burtica dar acum am deja 50 de kg si chiar multi ma tot intrebau cum de am reusit! Incearca si tu bafta!:*
Emma întreabă:
AndreiPopa20059 întreabă: