Eu am o colega.practik inot din clasa a III-a si acum e in a VIII-a.sa o descriu: ca inaltime e normala cca 1.60 metri.are bazinul mic, e foarte slaba are vreo 45 kg.si da, are umerii lati. a fost o data la sport cu un tricou mai scurt si stramt avea un spate lat. ea face inot de performanta. daca tu vrei sa faci inot doar ca sa faci miscare nu prea cred ca o sa ai umeri lati.
Da. te poti inalta dar te si lateste in umeri. sfatul meu este sa practici alt sport.ca de exemplu baschet sau volei
Vreau doar sa invat sa inot mai bine, nimic mai mult. o sa fie o perioada destul de scurta. credeti ca intr-o perioada scurta poate sa mi se faca umerii mai lati?
Sincer daca vrei doar sa inoti mai bine nu cred ca ti se vor lati umerii, dupa parerea mea si dupa cate am mai inteles de la cei cunoscuti te desvolti mai mult duoa o perioada de timp, dar cum tu vrei numai sa inveti sa inoti mai bine cred ca nu e nici o problema
mult SUCCES(paste fericit in continuare)
Eu fac inot de performanta si inotul nu creste numa musculatia in cea ce spui tu ca face umerii lati este adevarat te face barosan dar nu in cazu tau numa la cei care fac performanta cum uh vei incepe sa practici inotul te vei inalta un pic dar as zice sa incerci handbalul iti afuce bani vei fi inalta cetzi mai lipseste
Daca e o perioada scurta nici nu o sa te inalti nici nu o sa ai umerii mai lati. Mult succes.