Poți să suferi de anorexie.Lasă-te de slăbit la vărsta asta, forțezi organismul.De la 16 ani vei putea începe cu recomandările unui medic nutriționist.
Cum poti sa spui asa ceva, esti medic?
Nu, e mătușa mea și am vrut să-i arăt întrebarea că este expertă în chestii d-astea (medic nutriționist și asistentă la copiii cu handicap) și și-a făcut cruce.
Matusa ta sa dea diagnostice cand o sa consulte personal cazul de fata, nu poti sa dai diagnostice pe net doar citind cateva randuri
La 1.60 40 de Kg. este început de anorexie. Nu te băga, dacă nu știi!
Inceput de rahat, speriati fata sa nu ma bag ca nu stiu, te comporti de parca ai fi medic, unul neprofesionist care imparte diagnostice pe net, ai citit macar definitia anorexiei?
Hei si am 14, am 1, 65 si 44kg dar sunt bine eu iti zic sa te duci la un doctor el iti va spune adevarul adevarat si nu te lua dupa raspunsurile de pe net du-te cat mai repede la doctor
Incearca sa mananci multa mancare acum! Daca nu vrei retine aceste vorbe "Omul nu traieste ca sa manance si mananca ca sa traiasca" -Socrate. Si fa si sport (asta dupa ce mai oui ceva kg). Cred ca suferi de anorexie. Eu nu sunt medic dar eu asta as face. Mai bine te duci la un medic (vorbesti cu mama ta).
Toate fetele au 'carnea' moale si stai linistita esti numai bine in raportu greutate inaltime si daca vrei sa te apuci de un sport ti-as sugera volei