| Anonimm454 a întrebat:

Am 13 ani. Sunt mica de inaltime am doar 1.52 m si cresc foarte greu. De ce cresc asa greu? Mai ales ca fac sport in fiecare zi am inceput sa nu mai mananc dulciuri sa beau doar apa si sa mananc multe fructe.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ecristinamc a răspuns:

Srtai linistita.Am 13 ani, 1. 44-1. 45 si 40 -41 kg.Mai ai timp de crescut.Eu.fiind mica practic baschet si de acum un an am mai crescut cativa cm.Continua cu sportul ca e de minewinking
Si apropo.nu o mai speriaati atata.Nu e nimic de rau

13 răspunsuri:
| Ionutzsa a răspuns:

Stai linistita, ai timp sa mai crestioh go on

P. S Ce sa zic de mine ca am 1, 59 la 17 ani laughing si eu chiar nu prea mai am cand sa cresc laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o colega in clasa are 18 ani si are 1, 51 de ea ce mai zici?happy Nu`ti face griji cresti:*:*:*.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te urgent la endocrinolog, si daca poti fa innot si jogging, si strechtching! fructe si legume multe si apa + lactate!

| JesterRO a răspuns:

Efectul nu se face cat bati din palme.trebuie sa-ti placa regimul asta si sportul pe care-l practici, astfel nici nu-ti vei da seama cum cresti. Timpul poate trece in functie de tine. Nu astepta sau ceva, doar fa ce-i sanatos si gandeste-te ca efectul e garantat. Nu exista niciun dezavantaj cand practici un regim de viata sanatos!
Bafta!

| Bacemi a răspuns:

Asa aveam si eu la varsta ta. Nu iti fa griji. Unii cresc treptat, altii se inalta deodata. Si eu am fost la fel. Acum am 1, 70.

| Bacemi a răspuns:

Asa aveam si eu la varsta ta . Nu iti fa griji . Unii cresc treptat , altii se inalta deodata .Si eu am fost la fel . Acum am 1,70 .

| bunicuta55 a răspuns:

In afara de alimentatie cat mai sanatoasa, vezi si statura parintilor tai. daca sunt scunzi nu ai prea mai sanse...

| Tourniquet a răspuns:

Lasa ca cresti tu, depinde de tine. si cum sunt parintii tai oh go on

P. s:eu am 10 ani 1. 70, practic dans si cine zice ca dansul e mare lucru nu facem nimic facem cate 50 de genoflexiuni, abdomene, fandari. muncim mult acolowinking. si pe langa ca dansam happy.
. oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii... ai sa cresti la momentul potrivit. happy nu trebuie sa faci nimic pentru a creste happy (Luni Pauly)

| anutzasweet a răspuns:

Draga mea eu am 21 de ani si 1. 63 inaltime.asta e.si eu mi-as fi dorit macar 7 cm in plus dar nu am avut parte de ei.ai timp sa cresti.pana la 20 de ani tot sa te inalti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iiti faci griji, poti incerca innotul, e super si pentru crestere, dar si pentru sanatate happy Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si eu am avut la 13 ani 1. 53, am facut basket si vad rezultatele...nu te ingrijora fiecare creste in ritmul lui.eu m-am ingrijorat la fel ca tine de inaltime dar parintii mei sunt foarte inalti si nu aveam cum sa raman scunda
P. S Sigur vei creste doar ai rabdare! big grin