Srtai linistita.Am 13 ani, 1. 44-1. 45 si 40 -41 kg.Mai ai timp de crescut.Eu.fiind mica practic baschet si de acum un an am mai crescut cativa cm.Continua cu sportul ca e de mine
Si apropo.nu o mai speriaati atata.Nu e nimic de rau
Stai linistita, ai timp sa mai cresti
P. S Ce sa zic de mine ca am 1, 59 la 17 ani si eu chiar nu prea mai am cand sa cresc
Du-te urgent la endocrinolog, si daca poti fa innot si jogging, si strechtching! fructe si legume multe si apa + lactate!
Efectul nu se face cat bati din palme.trebuie sa-ti placa regimul asta si sportul pe care-l practici, astfel nici nu-ti vei da seama cum cresti. Timpul poate trece in functie de tine. Nu astepta sau ceva, doar fa ce-i sanatos si gandeste-te ca efectul e garantat. Nu exista niciun dezavantaj cand practici un regim de viata sanatos!
Bafta!
Asa aveam si eu la varsta ta. Nu iti fa griji. Unii cresc treptat, altii se inalta deodata. Si eu am fost la fel. Acum am 1, 70.
Asa aveam si eu la varsta ta . Nu iti fa griji . Unii cresc treptat , altii se inalta deodata .Si eu am fost la fel . Acum am 1,70 .
In afara de alimentatie cat mai sanatoasa, vezi si statura parintilor tai. daca sunt scunzi nu ai prea mai sanse...
Lasa ca cresti tu, depinde de tine. si cum sunt parintii tai
P. s:eu am 10 ani 1. 70, practic dans si cine zice ca dansul e mare lucru nu facem nimic facem cate 50 de genoflexiuni, abdomene, fandari. muncim mult acolo. si pe langa ca dansam
.
.
Draga mea eu am 21 de ani si 1. 63 inaltime.asta e.si eu mi-as fi dorit macar 7 cm in plus dar nu am avut parte de ei.ai timp sa cresti.pana la 20 de ani tot sa te inalti.