| 7MyLuckyNumber a întrebat:

Am 14 ani 1.63 cm H si 59.5 kg, am grasime depusa pe burta si in cele 2 zone mai sus (nu stiu cum sa le zicbig grin) si pe coapse si in rest cam plinutz din cauza fetzei care ma face sa arat si mai plinutz, plss nu radettzi nu e de ras vreau sa-mi recomandati o dieta si un program de sport cat mai aspru posibil (mai ales in sport ex de ex imagini etc orice!) daca ma ajutati sa nu o faceti pentru amarata aia de funda ci pentru mine ca persoana! Va rog eu mult! Rog seriozitate!

Vreau sa fie cat mai aspru! va rog! a si Vreau sa-mi dezvolt musculatura asta vreau cel mai mult mai ales cea a mainilor cea a piciorelor mai am nevoie de rezistenta! dar nu mi-ar strica niste sfaturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AndreeaSiAndra a răspuns:

50 flotari, 50-100 genoflexiuni, 30 min-1 ora alergari cu un plover sa mai scada caloriile.Sa te duci la sala cam 2-3 chiar 4 ore.Nu mai stiu altceva.Trebuie sa mai scazi 6. 5 kg.Mult succeswinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sport, sport si iar sport.

In fiecare dimineata, in fiecare seara.
Flotari, genoflexiuni, gimnastica, te duci la sala cateva ore pe zi, cat poti tu sa stai.
Fara paine, fara dulciuri, fara grasimi.
Carne numai macra eventual. Evita pestele, incearca sa manaci mai multe salate/fructe, ciorburi.

Fa sport in parc, te poti plimba cu bicicleta, fa`i jogging dimineata 30 de min, daca poti si mai mult e bine.

Ai zis cat mai aspru.Cred ca atat te pot ajuta.

| ladygaga a răspuns:

Sport,sport si iar sport .

In fiecare dimineata,in fiecare seara.
Flotari,genoflexiuni,gimnastica,te duci la sala cateva ore pe zi,cat poti tu sa stai.
Fara paine,fara dulciuri,fara grasimi.
Carne numai macra eventual.Evita pestele,incearca sa manaci mai multe salate/fructe,ciorburi.

Fa sport in parc,te poti plimba cu bicicleta,fa`i jogging dimineata 30 de min ,daca poti si mai mult e bine.

Ai zis cat mai aspru.Cred ca atat te pot ajuta.

| Abcdefg123 a răspuns:

Mai bine du-te la sala :p. Si mananca batoanea care inlocuiesc mesele zilei. Adica : in loc de micul dejun mananci un baton, in loc de pranz alt baton si la cina de asemenea :p.
Incearca :p

| 7MyLuckyNumber explică:

Pentru dieta cine ceva?

| 7MyLuckyNumber explică:

Si stau la tare ce sala sa frecventez?