Fata, baiat? Termin-o cu prostiile, e imens 25 de kile in 4 luni si, cel mai important, daca ti-ai propus doar sa slabesti si nu sa te alimentezi sanatos si sa faci miscare pentru mentinere dupa, degeaba. Mai bine ai avea grija la dieta si miscare, apoi o sa vina si slabitul de la sine.
Baiat, si chiar as reusi 25 de kg in 4 luni! Si chiar fac miscare! Ai cumva si un raspuns folositor?
Vrei sa te faci fotomodel? La inaltimea si la virsta ta, greutatea ideala e pe la 65 de kile. Una la mina. A doua la mina, raspunsul ar fi folositor daca l-ai trata cu seriozitate si ne-ai zice cite tone de zahar, faina si ulei bagi in tine. Povesteste-ne de exemplu cam toate mesele tale din ultimele 2-3 zile ca sa ne facem o idee unde e buba.
Ba, daca ai kef de caterinca du-te la maicata, servus si am vazut ca si la altii faci asa, lasa ca vezi tu!
Ba, eu te-am intrebat foarte serios. Vrei sa slabesti? OK. Vrei sa slabesti 25 de kile in 4 luni? Nu e prea ok, dar sa zicem. Faci sport si esti cam supraponderal? Bun, inseamna ca ai fie o problema de metabolism, fie o problema de alimentatie. CE TI SE PARE MARE FIS CA TE-AM INTREBAT CE AI MINCAT IN ULTIMELE ZILE? Nu e ca si cum ai fi mincat raw vegan saptamana asta si pina acuma ai bagat cite 3 pungi de chipsuri, 3 ciocolate si o juma' de cutie de margarina pe zi. Cam orice om are o dieta constanta cit de cit si daca stii ce a mincat in ultimele 3 zile, iti faci o idee destul de buna cam ce regim alimentar are in general. CAPISCI?
Nu ma incinta bravo bravo. Deci vrei sa lamurim o treaba sau nu? Uite, ia si baga aici si vezi cum stai - http://www.calculator.net/calorie-calculator.html
Bun asa. Deci? Ai renuntat deja la margarina, chipsuri, ulei DE ORICE fel (da, chiar si ala din salate!), dulciuri cu zahar/zahar in orice forme (inclusiv cola and shiet), fainoase procesate si tot nu dai jos cum ar trebui?
In cazul asta ai grija la calorii si da-i tot inainte cu sportul.
Un om care se pricepe şi vrea să te ajute, şi tu ce faci? Îl trimiţi la mă-sa. De ce-ai mai cerut sfaturi, atunci?
Ba, in primul rand nu ai rand, nu te baga! Si in al doilea rand ce cauti tu aici? Ai vreun raspuns? Atunci vezi-ti de treaba!
___Enzo întreabă: