| MisterJaguar a întrebat:

Am 14 ani in august fac 15 ani, este normal in timpul unui act sexual sa ejaculez repede la varsta asta. daca nu ziceti-mi ce as putea face sa scap de problema asta..Va rog fara copii care sa nu aiba habar si sa zica "ramai la, laba" sau alte copilarii.E o treaba serioasa. FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Duucu a răspuns:

Ce acte sexuale ai tu la 14 ani?
Eu zic să rămăi la labă, dar să nu o faci în exces, că de aia ejaculezi după 2 minute...

| MisterJaguar explică (pentru Duucu):

Bai,pustiulica nu stiu de ce te bagi in seama.Am zis fara ciuti.

| Duucu a răspuns (pentru MisterJaguar):

Jaguare,calmează-te că nervii duc la ejaculări neașteptate.
Ai 14 ani în mama m***, nu ai de dat examen?

Am dat si spre surprinderea ta eu chiar am rezultate bune la invatatura, si nu am nervi.Nervi are ala care e stresat si injura.Eu m-a pus o intrebare reala si am zis sa nu raspunda CIUTATNII.Tu ce cauti aici? Maica-ta stie ce faci aici?

Maică-ta știe că ți-o tragi la 14 ani?

Off..mare-i gradina ta doamne.Ce treaba are maicamea? esti prost deabinelea..ai lasa-ma.

Ai grijă să nu te pui cu valoare mea, că vin cu șatra.

| 2Low a răspuns:

Daca esti la inceput e normal sa ejaculezi repede, stai linistit.
Totusi ai grija, e cam repede pentru varsta ta si foloseste prezervativul.

| Costache_Teodora_1989 a răspuns:

Pai o data cu varsta, si cu experienta, se rezolva. Sunt si barbati de 30 ani care au aceasta problema! Posibil sa se diminueze cu cat capeti experienta!

| CeCe20 a răspuns:

Eu cred ca nu ar trebui sa iti incepi viata sexuala de acum. Esti inca un copil, si daca o sa ramai insarcinata ce o sa faci? Avort? Cred ca nu este o idee prea buna? Stii ce se poate intampla daca faci avort? Risti ca pe viitor sa nu mai ai copii. Si pot aparea foarte multe probleme, crede-ma. Ai mare grija de sanatatea ta, ai timp si pentru sex.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CeCe20):

A zis "ejaculez repede" deci e baiat rolling on the floor)) cum sa ramana insarcinat