| kagome_8372 a întrebat:

Am 14 ani. Nu mi s-a mai intamplat asta, ieri au inceput sa imi tremure mainile foarte tare timp de vreo ora si ma simteam foarte stresata, chiar daca nu aveam de ce sa fiu asa. Oare din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| deeeeeebora a răspuns:

Poate fi de la lipsa de calciu
poate fi de la lipsa de fier sau din lipsa amandurora
poate ai avut in ultimul timp situatii stresante, triste care te-au dus la anxietate(examene, certuri, nemultumiri)
poate datorita despartirii de colegi, ramanand acasa si acum te afunzi in gandurile tale
poate fi de la diferite boli pe cale de aparitie
DAR cele mai intalnite cazuri sunt cele de lipsa vitaminelor din organism-poti afla cu niste analize, sau mai simplu sa incepi sa le iei, iar daca te simti mai bine inseamna ca asta o fost problema
calciu se gaseste la farmacii de la 5lei o cutie pana la 50lei, dar asta nu inseamna ca cele ieftine nu sunt bune.este recomandat folosirea lui cu vitamina D(4. 7 lei)

6 răspunsuri:
| marrr a răspuns:

Poate sa fi fost o lipsa de calciu.

| claudiea79 a răspuns:

Poate ai avut un atac de panica. trece cu distonocalnm dar iti trebuie reteta de la doctor. sau ai lipsa de calciu sa bei apa cu zahar sau o fiola de algocalmin cu putina apa

| doina93 a răspuns:

Salut, eu tot am patit asa ceva, doar ca mie imi tremura tot corpul.Cauza era ca aveam febra, insa eu deloc nu ma simteam rau, ma simteam si eu stresata si cam speriata.
Sper ca te-am ajutat.
pup

| FeFy` a răspuns:

Daca ai baut cafea ieri. este din aceasta cauza.Si eu am patit la fel! Te sfatuiesc sa nu mai bei daca iti face rau.

| :X pinky love you :X a răspuns:

Medic. Singura optiunetongue

| gerasaslan a răspuns:

Lipsa de calciu/minerale thinking