| FlorentinaM a întrebat:

Am 14 ani si 1.55
Daca fac exercitii de crestere in inaltime zilnic cam cat cresc in 2 luni? Beau ft mult lapte, iaurt, oua dar nu prea imi place carnea decat cea de pui si mananc cam rar.As vrea sa merg si la inot o data pe saptamana, credeti ca ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te ajută dacă mergi la înot de 3 ori pe săptămână!
Pa, pa.

| jena0000 a răspuns:

Cel mai bine este sa faci volei, baschet genul acesta.Inotul juta la musculatra. Este recomandat la persoane grasute dar ajuta si el putin.
Eu iti recomand sa faci sport pentru a te intretine nu doar sa te ajute sa cresti.Eu sunt inalta si mereu am " invidiat" fetele mai mici de inaltime. Hainele le gaseam mai greu pentru inaltimea mea( dupa revolutie) mereu blugii imi erau scurti iar baietii care imi placeau erau mai mici de inaltime. Am 1, 80 si de la varsta de 20 nu mai am complexele astea dar crede-ma ca cele mai micute de statura mereu au fost mai avantajoase. Nu te mai stresa ca de crescut vei creste. Asta ar trebui sa iti fie stresul cel mai mic.

| KinoAndreea a răspuns:

Eu la scoala am facut bascket si am 14 ani si 1.67 :O sunt cam inalta. toata lumea zice sa ma dea la bascket pentru ca sunt inalta.
P.S.:joaca basckettonguehappy

| Marwell a răspuns:

Am vazut din propria experienta ca exercitiile de crestere chiar ajuta, iti recomand sa maninci in fiecare seara cate 200 grame branza degresata, pentru ca are foarte multe proteine, si o sa aiba material de crestere toata noaptea, maninca zilnic 2-3 oua. Uite aici ce exercitii fac eu, si in general cred ca la varsta ta in 2 luni te inalti cu 3-4 cm.
http://fit4sport.wordpress.com/cum-sa-cresti/exercitii-crestere/

| Yanamar26 a răspuns:

Ai toate sansele sa mai cresti aprox.5-10 cm in inaltime pana pe la 20 si un pic practicand baschet, inot si exercitiul la bara (metoda practicata de mine care m-a ajutat putin) stai atarnata cu mainile de bara cat de mult poti, numarand chiar pana la 100. Succes