| Deleteddeleted a întrebat:

Am 14 ani si 1, 55 inaltime ( da is micuta ). cantaresc 60 de kg si cred ca is putin grasuta. incerc oricum sa slabesc. cantaresc prea mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

La varsta ta nu ar trebui sa tii diete, ai ales nu din cele restrictive. Sfatul meu e sa incerci sa mananci cat mai sanatos si sa te apuci de un sport, daca tot esti mica de inaltime poti sa faci un baschet, volei, inot ca sa te mai si inalti. Nu trebuie sa te chinui prea mult caci la 14 ani ai arderile rapide deci slabesti usor si pentru ca esti in crestere trebuie sa ii dai organismului tau tot ce are nevoie.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Ohoo laughing,tu esti bine totusi straight face, eu am doar 1, 51 si tot 14 ani am
:-s
Cat despre greutate:
1, 55-10=45 kg
deci...thinking
Nu incerca sa tii diete oh go on.Nu manca foarte mult, si fa mult sport.

| BuBu2006 a răspuns:

Putin,cam mult, eu am 1.63 si 43-45 de kg si m-am cam ingrasat in ultima vreme!

| Bv_Asse_1994 a răspuns:

Nu cantaresti mult! daca nu ai probleme de sanatate in timp...pe la 16, 17 ani corpul tau se dezvolta si vei fii la o greutate normala!