| drivere a întrebat:

Am 14 ani si am 1, 75m inaltime si 48kg si vreau sa mai pun ceva muschi pe mine (pectorali, bicepsi, tricepsi, abdomen, muschii spatelui, muschii picioarelor)intr-o luna si jumatate, astfel incat sa ajung sa cantaresc 60 kg.
Va rog sa-mi spneti si mie ce alimentati trebuie sa am si ce exerecitii trebuie sa fac pentru a realiza asa ceva intr-o luna si jumatate.multumesc pentru atentia acordata si astept cat mai multe raspunsuri pentru ca dau fundita la cel mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dan_5969 a răspuns:

In fiecare zi incepi cu o incalzire a muschilor
apoi 25 de flotatri
si 50 de abdomene

seara aceeasi reteta.
Iar cum acum este vara si mult soare afara
5 serii de cate 4 lungimi de bazin (strand) cu pauza intre ele de o jumate de ora

Alimentatie normala dar ultima masa trebuie sa fie cel tarziu la ora 21:00, iar in acest caz NU trebuie sa mergi direct la culcare decat peste minim o ora.

Alimentatie:
Mic dejun:
- un ou pe zi (maxim 2 oua dar nu mai mult),
- o cana mare de lapte,
- cateva felii de paine cu unt sau crema de branza

Pranz:
- o ciorba sanatoasa cu multe legume
- o mancare (cu multe legume si ceva carne)
- o salata (multe rosii, ceapa, branza, un pic de ulei si sare )

Cina:
... ce-ti place, merge si o shaorma, dar cum am zis mai devreme pana in ora 21:00 maxim

Atentie! nu uita ca este vremea fructelor si au atatea vitamine, deci : macar 1Kg de pepene pe zi, 2-3 caise, 2-3 prune, un mar, o para...

Nu incerca sa pui multe kg in plus deoarece aceasta are si "reversul medaliei" si s-ar putea intampla sa nu te mai poti opri.winking

3 răspunsuri:
| RzzV a răspuns:

Mananca, si daca vrei sa faci bicepsi te poti satisface

| andrei234 a răspuns:

Uite aici un link despre abdomen: http://www.dietadeslabit.com/un-abdomen-plat-in-3-pasi-simpli/

Flotari, tractiuni la bara si alergat - asta daca nu mergi la sala.

| mejustme352 a răspuns:

Daca vrei sa faci muschi intr-o perioada asa de scurta ar cam trebui sa mergi la sala. Apropo de muschi: pentru ai dezvolta trebuie sa mananci multe proteine(carne macra rosie, carne de pasare, peste, oua, lapte, branza de casa, arahide), alimente ce contin fibre(cele bazate pe faina de ovaz, orez brun si toate alimentele din grau) si grasimi sanatoase( peste gras, nuci, seminte, avocado, seminte de in si ulei de masline), sa bei foarte multa apa(este foarte importanta in construirea masei musculare). Si chiar daca vei merge la sala nu este indeajuns. Nu trebuie sa faci 100 de exercitii(de acelasi fel) odata pentru ca nu te vor ajuta, doar ti se vor umfla muschii si te vor durea(dupa cateva zile care vor reveni la cum erau inainte), trebuie sa faci exercitii regulat pe tot parcursul zilei. Stiu un tip care a facut muschi doar facand flotari, abdomene si arata super. Sunt sigura ca daca vei fi perseverent vei reusi. Cunosc o persoana care in 3 saptamani a crescut 10 cm doar cu exercitii asa ca orice e posibil happy