Sfatul meu este să mănânci mai mult seara, pentru că atunci corpul începe să ia în greutate, consumă mai multă carne, de pui, de vită, mai multe grăsimi ( mă refer la nuci, alune, semințe, arahide, ai putea să-ți cumperi chiar și un unt de arahide, pentru că astea îngrașă cât de cât dar au și proteine, așa că sunt bune) cartofii de asemenea îngrașă și alimentele făinoase, pastele, pâinea, spaghetele și lactatele de asemenea ( brânza, laptele, ouăle, smântâna, iaurtul).
Eu ți-am enumart câteva lucruri care chiar îngrașă, dar eu îți îți recomand să arunci o privire pe acest site pentru că este destul de interesant și cred că-ți va fi de folos:
http://www.csid.ro/......s-4558423/
Sfatul meu este sa nu incerci sa fortezi natura ca te vei cai. Nu incerca sa te ingrasi. Pe la 20 de vei arata bine. Acum corpul tau este in formare si risti sa-l deformezi. Fereste-te!
Cam asta e perioada de schimbare, eu cred ca o sa te ingrasi de la sine cand te mai dezvolti. Daca nu, de la 15-16 ani apuca-te de sala cu greutati.
Man daca tu chiar ai vrea sa te ingrasi. nai manca cat sa te potolesti. potolestete din asta si mananca mai mult decat ai nevoie. sa vezi ce pui pe tine. pui kilograme pe tine, asta pui, sa vezi tu. o sa vezi.
Mancare bogata in carbohidrati, spune-mi cam ce mananci tu de obicei intr-o zi
Carne de porc, piureu mai mana c si bors etc paine cu pateu aproape mereu si beau apa/cola
Deeaandreea9156 întreabă: