| kh4kz a întrebat:

Am 14 Ani Si Am Inaltimea de 1, 45 / Colegii mei au 1.75 >--- Eu sunt cel mai mic as vrea niste sfaturi cum sa ma inalt macar pana la 1, 65.
Dau

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mishalovesyou a răspuns:

Fa baschet sau inot>big grin

| Lorreyn a răspuns:

Iti recomand inotul, dar si volley'ul sau baschetul sunt niste alternative. Insa inotul mi se pare mai sanatos.

| Biscuiti a răspuns:

Pai dormi cat mai mult, deoare ce in timpul somnului cresti cel mai repede si nu e neaparat sa faci un anumit sport. poti pur si simplu sa sari cat poti de tare. fa asta regulat si o sa observi ca te inalti. Eu am 13 ani sunt fata si am 1, 65 deci baftawinking

| DJohnny a răspuns:

Am aceeasi problema:am 14 ani si 1, 40 m iar colegii mei au mult peste mine.Am citit undeva ca un copil cu aceeasi problema avea o bara inalta pana la ochii sai si se lasa atarnat cu mainile de ea cam 10 minute pe zi, in plus manca mere.Si a inceput sa creasca.

| DJohnny a răspuns:

Si eu am facut 3 ani innot.Si nu a dat rezultate decat la muschi.