| justmarina a întrebat:

Am 14 ani si am o problema, cred.Pentru o perioada de timp,sunt foarte obsedata de ceva,FOARTE,iar apoi pur si simplu ma plictisesc si nici nu ma mai intereseaza
De exemplu,un joc pe PC, Sims 3. L-am descoperit,eram super entuziasmata,jucam aproape zilnic,descarcam lucruri ca sa ma ajute in joc, in fine.Imi placea foarte mult, dar peste 1 luna,pur si simplu mi-am pierdut interesul. Apoi am instalat Sims 4, la fel,aceeasi poveste, obsedata si apoi plictisita.Am dezinstalat Sims 4 si am reinstalat Sims 3 si tot asa.
Sau, Harry Potter.Cand am auzit de Harry Potter am citit cartile intr-un timp destul de scurt,am vazut filmele intr-un weekend, imi facusem in telefon chiar si un fisier special pentru poze cu HP.Peste 3 luni--nu ma mai interesa aproape deloc.Nu mi se intampla asa la toate,adica sunt lucruri care le-am descoperit de mult si inca imi plac, dar in felul asta se intampla la cam 70% din cazuri.Am citit ca poate fi simptom de ADHD,ceea ce nu am, deci ce credeti ca ar putea fi?
Mi s-a mai spus ca sunt chestii "tipice de adolescenti" insa mai am prieteni si colegi cu care am mai vorbit despre asta si au zis ca lor nu li se intampla asa si ca nu li se pare normal.
Si am tendinta sa ma intorc la unele activitati de genul asta care mi-au placut din trecut.De exemplu, cred ca jocul acela Sims l-am instalat si reinstalat de vreo 20 ori, pentru ca aveam momente cand nu imi mai placea si momente cand voiam sa ma intorc la joc
As putea avea ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Nu ai nimic. Toti ne plictisim de lucruri, apoi ne amintim de ele si vrem sa le incepem iar... Si tot asa. Cu siguranta ai si lucruri de care nu te plictisesti, ceva mancare, o bautura, un serial, o activitate...
Oricum, nu e ADHD. Nu e nimic. Stai linistita.

0 răspunsuri: