| andreea8556 a întrebat:

Am 14 ani si am putina burtica. Ce diete mai usoare imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Nu diete ci mişcare : dans, sport, plimbare pe jos etc.

| ROB3RT89 a răspuns:

Ai putea incepe prin a manca mai putina paine si sa nu mai papi dupa ora 18:00! Poti sa faci si putin sport, o sa te dezvolti si mai binehappy

| Jameson a răspuns:

Sa faci sex des, si tu sa faci miscarile.

| Jameson a răspuns:

Sa faci sex des, si tu sa faci miscarile. Sigur vei scapa de burta.

| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Buna.Sari coarda 15 minute pe zi, imbraca foarte gros, mai ales in zona abdomenului.si slabesti.asa am facut si eu.tongue

| Mafia4ever a răspuns:

Pai, andreea depinde si cate kg ai si cati ani ai. Dar eu iti voi zice o usoara cura de slabit, incearca ciorba de varza timp de o saptamana, http://www.youtube.com/watch?v=XDtpW_4SWNs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=YqbearWpFNQ&feature=related
si uite cateva exercitii pe care le poti aplica acasa timp de o jumatate de ora pe zi. in rest cand vezi vreo bomboana abate-te de la ea si du-te si mananca o banana sau o portocala, bea apa plata, este mai buna si cel mai imortant nu rata micul dejun pentru ca este cel mai important si nu manca in fata televizorului deoarece ai tendinta sa mananci mai mult si nu este bine! Incearca sa mananci cam de 500 de calorii pe zi sau 250, depinde de organism, mananca mancaruri sanatoase cu legume preparate de parintii sau bunicii tai. Cam atat, tot ce trebuie sa facie ste sa mananci mais anatos si sa faci mai mult sport decat de obicei. Succes!

| razvyy412 a răspuns:

Mananca aperitiv

| ghicicinesunt a răspuns:

Nu trebuie sa te rezumi la mancare.Trebuie sa faci abdomene,flotari genoflexiuni, alergari, dans... bafta imi dai funda?

| Deeadedea97 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa mananci ciorba de varza si sa incerci sa faci niste miscare in fiecare zi sport, plimbare etc.