anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si am rosu in gat.Cu 2 zile in urma am avut febra mare (39, 5).Am luat antibiotic (Ospen) si Nurofen si acum nu mai am febra.In schimb de ieri am diaree.Tin sa precizez ca acum 3 zile am asteptat pe cineva si ma luase frigul si eram si la picioare uda (din cauza zapezii).Se poate sa fi racit la burta din cauza ca am fost uda, sau poate fi de la rosu in gat diareea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Ai răcit și la burtă datorită faptului că ai fost udă la picioare, mânăcă pâine prăjită cu ceai de mentă și trece.

5 răspunsuri:
| florin1979 a răspuns:

Diareea este de la antibiotice, care au distrus flora intestinala.

| MadalinaMady18 a răspuns:

Pentru ca erai la picioare uda si da, ai racit la burta

| IlincaToma a răspuns:

Ospenul cauzeaza f. rar diaree, e posibil sa fi mancat tu ceva si sa ai o indigestie, daca apare febra din nou, ai dureri abdominale, crampe! Mergi neaparat la medic!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Diareea este dată din cauza antibioticelor, antibioticele distrug flora intestinală, de aici şi diareea.
Consumă mai mult iaurt.
Mergi la medic.Nu sta aşa!
Te pup!

| karsivan a răspuns:

Nurofenul poate da tulburari intestinale, bea ceai de menta si maninca niste orez fiert.