| RazvanMihai324 a întrebat:

Am 14 ani si de 2 luni am observat la testiculul stang o dilatare a unei vene nu stiu cum sa explic mi-a aparut un chis si cel stang pare a fi mai moale decat cel drept cand se lasa in jos testiculele, e ceva normal vreau sa stiu. FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| BJK1903 a răspuns:

S-ar putea sa ai Varicocel, citeste aici si du-te neaparat la doctor sa te vada si el. ( https://www.sitemedical.ro/......-tratament ) Nu e de joaca cand te doare un testicol, si pe mine m-a durut testicolul stang si a 3 a zi m-am dus la spital ca sa imi spuna daca am sau nu am ceva. Sper ca te-am ajutat :)

| RazvanMihai324 explică (pentru BJK1903):

Dar nu ma doare

| BJK1903 a răspuns (pentru RazvanMihai324):

Crezi ca la toate probleme trebuie sa apara durerea ca sa te duci la doctor sau ce?

| NellieLovett a răspuns:

Nu iti putem pune diagnostic prin ecranul unui computer, cel mai bine mergi la doctor. Stie el mai bine.

| piskareLa a răspuns:

Salot si-o am avut problema asta a ta cam tot p la varsta ta si pot sa-ti zic ca daca no tratezi cat mai repede o sa fie foarte rau eu am zis ca nu-i nimic dar ajunsese sami atarne destul de mult oale si ma si durea amandoa intr-un final m-am dus la doctor si mi-a zis ca am nu stiu ce buala si m-a operat mi-a fost foarte frica dar acum numai am nicieo problema