| Armand2003 a întrebat:

Am 14 ani si dentistul mi-a spus ca imi trebuoe aparat dentar fix si sus si jos. Cam cat ar costa si ce culori imi recomandati( in preferat sa fiu 2 culori, am ochii albastrii).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine m-au costat 1200 o arcada, insa am vazut ca la cabinetul meu pretul a ajuns la 1300, insa poate sa difere. Deoarece elasticele se schimba cam lunar, si poate ca o sa il porti vreo 2 ani, eu as zice sa faci ce fac si eu: sa experimentezi. Iti spun din propria experienta, vei arata bine cu orice culoare. Incearca mereu ceva nou, iar daca nu te intereseaza propunerea, incearca mai multe combinatii si opreste-te la ce nuante iti plac mai mult.

2 răspunsuri:
| Gabrriell a răspuns:

Eu cred ca ti-ar sta bine tot cu aparat albastru ca si ochii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In jur de 1300 lei pe fiecare arcada.
Nu iti fă griji in privinta culorii, bracketii(asa se numesc chestiile alea colorate) ti -i schimba o data la 4-6 saptamani.