anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si mi-am rupt piciorul de la tibie. In cat timp ar trebui sa se prinda osul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| clau44 a răspuns:

va trebui să urmezi şi câteva şedinţe de kinetoterapie, până când vei mişca mai bine piciorul!

2 răspunsuri:
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

Am patit acelasi lucru iarna trecuta. am stat cu piciorul in ghips o luna si jumatate deaorece era o dubla fractura spiroida de peroneu si mi-au fost bagate tije. osul se va prinde in 1luna-1 luna si jumatate dar mai dureaza pana iti recapeti mobilitatea piciorului inca vreo saptamana sau doua.

| hrdcore a răspuns:

Am avut acum 2 ani o fractura de tibie si am stat 5 saptamani in ghips pana la sold, dupa am stat 3 saptamani in ghips pana la genunchi si inca 4 saptamani am avut tot pana la ghenunchi gipsul dar mi-a pus un fel de papuc si puteam calca pe el si dupa medicul mi-a zis ca picioru e beton si mi la scos si mi-a zis sa merg o saptamana cu 2 carje si dupa 1 sptamana cu o carje si dupa pot merge fara (dar eu nu l-am ascultat am mers o saptamana cu 2 carje si dupa puteam merge fara)