| boobooroozaa a întrebat:

Am 14 ani si mi se unge parul' foarte repede trebuie sa ma spal in fiecare seara(stiu ca nu e bine)stiti cumva ce as putea lua? ca nu stiu ce trebuie sa mai fac

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Vrei sa spui ca ti se ingrasa parul! Foloseste la limpezire un otet in care ai pus la macerat urzici, pelin, frunze de nuc si salvie!

| Derye a răspuns:

Spalate mai RAR. Asa patzeam si eu intr-o vreme. Spala-te cat de rar poti la inceput, apoi merge din 3 in 3 zile, sau cand te ploua in cap si chestii de genul.

| rockaholic a răspuns:

Du-te la dermatolog şi el îţi poate da mai multe sfaturi.

| rockaholic a răspuns:

Apropo. Eşti la vârsta la care au loc schimbări în corpul tău. Poate fi de la excesul de sebum.
Pa Pa.

| amaadina a răspuns:

Spala'te mai rar pe cap, ptc parul tau e obisnuit deja sa fie spalat foarte des. happy
Spala'te odata la doua zile, apoi o data la 3 zile... si tot asa, sau cere ceva medicamente de la farmacie...winking