La 14 ani sa ai 1, 90 e putin cam deplasat, insa, sa privim partea buna, este genetica familei.
Sunt unii care au 23 de ani si au 1, 80-1, 85 deci..multumeste-te cum esti!
Si daca nu iti cer prea mult, da-mi si mie macar vreo 10 cm. Glumesc!
La 14 ani sa ai inaltimea asta este putin exagerat. Problema este ca nu vei ramane asa, ci vei mai continua sa cresti. Daca esti impacat cu treaba asta, atunci e in regula. Eu dupa ce am trecut de pragul de 1.85 m-am rugat sa nu mai cresc. In momentul de fata am aproape 2 metri si, din fericire, in sfarsit m-am oprit.
Esti normal, dar posibil, ca pana pe la varsta de 18 ani, sa mai cresti, si o sa fii invidiat de unele persoane care sunt mai scunde, deci nu, nu esti ciudat.
Nu credeam ca raspunsul meu te-a ajutat in asa masura incat sa imi dai funda dar iti multumesc.
Toate erau cam la fel. Asa ca ala-bala-portocala
Frate nu trebuia sa mai pun partea cu ciudatel. Am primit 10 comm-uri sa nu ma ingrijorez. Acum eu cui ii dau funda? Toate commurile sunt bune...
Mersi de,, incurajare,, dar doctorul meu e cam de alta parere...
Scuza-ma, dar chiar mi s-a parut exagerata inaltimea ta la 14 anii.
Am in jur de 2m, poate putin mai mult. O sa te simti bine cand persoane straine o sa isi doreasca poze cu tine, o sa te intrebe ce inaltime ai, daca joci baschet etc. Dar iti sugerez sa iti cumperi o masina mai incapatoare, sa eviti drumurile lungi cu avionul sau in transport public.
Nu nu esti stai linistit si eu am prieteni de aceeasi varsta care au 1.97 pe acolo si sunt de treaba si mai ales ca fiecare om ii perfect in felul lui