| Hoskero a întrebat:

Am 14 ani, sunt băiat iar in urna cu 10 ani am băut 1 litru de fanta pe stomacul gol. După o luna de voma si diaree zilnica, mi-am revenit. Astăzi, când mai beau si eu o bere cu prietenii, stomacul meu face putina gălăgie, huruie puțin si il simt puțin, puțin slabit. Nu ma îmbăt, doar beau moderat. Ce este de făcut? Este in ordine? Câteva sfaturi? Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dreamgirl94 a răspuns:

Du-te la medicul de familie sa ti faca o trimitere spre Gastroenterologie.Eu de la cola am facut ulcer gastric,e cumplit de dureros. Sfatul meu, daca vrei il iei in considerare daca nu, nu:evita sucurile, porcariile si alcoolul. Daca fumezi, rareste tigarile pana vezi care e problema.Ai grija de stomacul tau deoarece ulcerele si ranile gastrice sunt una din principalele cauze ale cancerului de tract digestiv.Ai grija de corpul tau happy

0 răspunsuri: