| Cristian_3330 a întrebat:

Am 15 ani, 1.68 inaltime si doar 48 kg. Nu cred ca e normal.Cum pot pune ceva pe mine? Mentionez ca mai fumez cate o tigare la doua zile.
Astept raspunsuri+funda. mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SuperGirl8 a răspuns:

Eu am 1. 64 si 52. Da no.am oasele grele.ca nu sunt grasa.SUnt perfecta.Sincer? Ar trebui sa te lasi de fumat.Asta poate duce la slabit d asemena caci duce la disparitia poftei de mancare.Si mananca si tu ceva.Toate mesele zilei cel mai indicat. Dimineata ar trebui sa mananci consistent ca e masa cea mai importanata a zilei.Mananca la amiaza iar.pana te saturi. IAr seara de asemenea.numai ca seara ai grija fiindca te pot lua durerile de burta daca mananci in exces si nu faci miscare.Succes`:* --Byw`:-x

3 răspunsuri:
| sandulachedragos a răspuns:

Mancatul de cereale. si lasatul de fumat te ingrasa imediat. la anii tai nu stiu de ce nu ai alte griji decat sa te ingrasi. e ok. esti in crestere. stud med gen.

| 7lucian8 a răspuns:

uite tu...si eu vreau sa slllabesc.pai maninca asta este raspunsul painea multa ingrasa, pastele, lactatele, baga si dupa un timp vezi tu. pofta buna

| tzutzy_3632 a răspuns:

In primul rand trebuie sa renunti la tigari.pentru ca iti taie pofta de mancare. indiferent ca e una la 2 zile.
Si sa mananci carne, paine, lactate...