anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani 55kg si 1.72 inaltime si sunt baiat cam toata lumea spune ca nu sunt dezvoltat pentru varsta mea si ca sunt foarte slab
de 6 lun practic kickbox plus antrenament pentru picioare brate si abdomen acasa, cu toate astea nu mam dezvoltat mai deloc
cum ar trebui sa arat la varsta mea si cum pot sa mai pun pe mine ceva masa musculara sau grasime pentru a ma ingrasa si vreau sa stiu daca pot venii cu un supliment pentru o mai buna dezvoltare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| vlad11222343 a răspuns:

Stai linistit eu am o cunostiinta de 19 ani cu 69 kg stai linistit si incearca sa mananci putin mai mult daca nu ai pofta de mancare incearca sa iei niste sanostol acela merge perfect

| gelubalan a răspuns:

Ce fel de dezvoltare vrei tu. Kicboxingul el fel ca si exercitiile de cardio arzi caloriile. Nu poti face cardio incercind sa cresti muschii nu vei ave rezultate in plus poti ajunge si la efectul de catabolizare a muschilor si sa-i pierzi si pe cei pe care ii ai. Mai ai nevoie si de un regim alimentar adecvat.