| Tepty12 a întrebat:

Am 15 ani abia împliniți si în jur de 163 inaltime, dacă ma apuc de inot și o sa îl practic pana la vârsta de 18, am șanse sa ma mai înalt între 10-13 cm pana mi-se oprește creșterea? Mama are 158 și tata 170
As vrea sa ajung la 175, dar nu sunt sigur dacă pot, ce ziceți, măcar 173 pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ionicaestecher123 a răspuns:

Hey
Daca vrei sa crești în înălțime cel mai bine e sa te duci pe baschet acolo te vei înaltă foarte mult față de înot.
Cred că ai văzut jucători de baschet că uni sunt înalți și alți foarte înalții de 2 m chiar, bine asta depinde și de istoricul familiei.
Ai putea să faci și câteva exerciții bazate pe greutatea corpului unu dintre ele cel mai bun e ATÂRNATUL LA BARA DE TRACȚIUNI, nu îți trebuie neapărat o bara de tracțiuni, poți să improvizezi, fii creativ.
Acest exercițiu este un exercițiu tip stretching adică de întindiere, poți căuta pe YouTube alte exercitii de tipul ăsta și combinate cu ATÂRNATUL LA BARA DE TRACȚIUNI te va ajuta sa te înalți atât cat vrei tu.
Ideal ar fi sa faci ATÂRNATUL LA BARA DE TRACȚIUNI dimineață 5 serii până la epuizare adică până când nu te mai poți ține de bară și faci așa de 5 ori și înainte de somn la fel 5 serii până la epuizare combinat cu alte exercitii de întindere de pe YouTube și baschet asta e combo-ul peferct pentru a te înalță.
Nu uita sa bei mult lapte daca vrei sa te înalți, c-am 1l pe zi.
Fundă?

2 răspunsuri:
| MihaiSpeedster a răspuns:

O sa cresti foarte mult in jur de 16 ani. Mergi pe inot, si incearca sa mananci cat mai sanatos. Poti sa ajungi si la 1.80.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, sunt sanse, fiindca inotul stimuleaza hormonii de crestere.