anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani jumate si 1, 60 m. Ma voi mai inalta? O "cura" bazata pe calciu, arginina si vitaminele A, E si D3 m-ar ajuta?
Mentionez ca am fumat timp de 3 sau4 luni dar m-am lasat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Stai linistita, pana la 21-22 de ani o sa tot ai timp sa cresti, mai ales daca te-ai lasat de fumat! Daca vrei sa te dezvolti mult mai repede si mai bine, fa un sport(handbal sau inot)

| exCREMENT a răspuns:

Nu sunt in stare sa dau un verdict dar macar 10% din inaltimea ta va scadea din cauza fumatului.De ce crezi ca toti zic sa fumezi dupa 18 ani.Ca dupa nu prea vei mai avea schimbari marirea penisului(foarte putin), marirea inaltimii(deloc). Oricum ai mai avea timp sa cresti bafta:*
PS:Mai fa niste ex la poarta de fotbal prinde-te de bara de sus si trage de maini fa asa de 10 ori pe zi.

| iugaroxana a răspuns:

Nu.sunt uni copii care cresc foarte mult cand sunt mai mici dar unii si cand sunt mari pote tu esti unul dintre ei. poti sa ajuti organismul cu somn si fructe care au vitamine(KIWI)

| damy15 a răspuns:

Poate esti destul de mare ca varsta si din cauza ca ai fumat la o varsta atat de frageda sa-r putea sa nu te mai inalti

| damy15 a răspuns:

Poate esti destul de mare ca varsta si nu cred ca te vei mai inalta si cred ca din cauza ca zi fumat la o varsta atat de frageda nu te vei mai inalta

| Uigeb a răspuns:

Am un prieten care a patit la fel si acum are 170cm si nu a tinut nici un fel de cura dar totusi calciu iti trebuie si vitamine la fel.

| FlippyFlippy a răspuns:

O sa te inalti conteaza trebuie sa ti regim ca sa te inalti si nu glumesc mananca un timp doar fructe! funda?