anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani, sex masculin, si de la un timp imi cade parul in draci. (hopa scuzati-ma)S-a subtiat foarte mult, si se rareste. Desi s-ar putea sa mi se para, prin tractiune imi cad destul de multe fire de par din majoritatea zonelor corpului, sprancene cand ma spal pe faţă, genele cand trag de ele dimineata cad vreo 4-5 de la un ochi(nu stiu daca e normal.eu doar v-am precizat). Nu lipseste si caderea a multe fire de par din zona pubiana (LOL) la tractiune. (e aiurea dar totusi fiecare argument in plus poate va fi un motiv in plus sa ma sfatuiti un anumit lucru)

M-am spalat mai mult timp cu sampoane continand Ketoconazol, deci posibilitatea existentei fungilor cred ca e exclusa.

Medicul meu dermatolog nu mi-a recomandat nicio analiza, pur si simplu merg lunar la el si ma examineaza recomandandu-mi produse.Eu, cu minimele mele cunostinte de medicina, as recomanda pacientilor mei un test initial care sa elimine posibilitatile principale ce produc alopecia. (gen analize de tiroida.etc.)
Dansul nu a facut asta! V-as ruga sa nu imi recomandati sa imi schimb medicul, pentru ca aici pot lucra eu. Voi vedea ce voi face.

Motiv pentru care, v-as ruga sa imi recomandati dumneavoastra un set de analize care sa verifice majoritatea cauzelor interne ce imi pot produce subtierea si caderea parului.

Nu doresc alte sfaturi, doar cine stie, sa imi spuna un set de investigatii pe care sa il fac.(analize de sange...)

V-as fi extrem de recunoscator.

O ultima intrebare este:

Daca bunicii au avut alopecie androgenica, in mod obligatoriu se va transmite si la mine? Sau nu se transmite ereditar in toate cazurile?

Va multumesc FOARTE mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| brunetteee a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa zic straight face. vb cu parintii tai sa te duca la un alt medic

| Ciprian271 a răspuns:

EU sunt medic si stiu ce se intampla cu tine. Ai o boala care se transmite de la mostenitor la mostenitor si care se vindeca treptat in timp si care daca era depistata la timp avea mai multe sanse de revindecare. Iti urez un Craciun fericit tot ce iti doresti si sa ai grija cu sanatatea de acum in colo. Si nu fa excese de Craciun. P. s. poate ne vedem la spital cu o intoxicatie alimentara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@cipartoc "EU sunt medic si stiu ce se intampla cu tine".
La 13 ani medic iar la 20 de ani spitalu de nebuni rolling on the floor laughing
Ce nu face omu pentru o fundita virtuala straight face
Sa sti ca mai si citeste cineva postarile, macar asa accidental si tot o fac.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Stiu sa-ti raspund la intrebarea cu transmiterea: nu e obligatoriu sa se transmita, dar posibilitatea e mare. Nu toti mostenitorii au, dar riscul e cu atat mai mare cu cat ai mai multi genitori cu aceasta problema.
In legatura cu analizele: eu ti-as face cel mult o biopsie din zona scalpului, altceva nu ma gandesc acum, dar nu e specialitatea mea, asa ca poate sa-mi scape ceva.

| 31957319 a răspuns:

Sincer tratament nu stiu, dar probabil este boala ereditara, sper ca ii forma corecta, mostenita. Deci sunt sanse mari sa o fi mostenit.

| catel a răspuns:

Multe remedii ale bolilor sunt sub nasul nostru, dar nu vrem sa le luam in calcul deoarece sunt prea... babesti. Nu cunoastem adevarata valoare a produselor apicole. Nu stim mai nimic despre ele. Nu stim care sunt contrafacute. Nu stim cum se depoziteaza corect. Nu stim... pentru ca nu vrem sa ne informam, iar dupa ce ne informam nu vrem sa credem ca sunt asa valoroase. Va invit sa descoperiti valoare produselor apicole, care ne aduce o mare sanatate, dar cel mai indicat este sa le folosim preventiv. Nu cred ca este cazul sa copiez de aceea va invit pe http://catel.sunphoto.ro/autotratamente
sau
http://sanatateanoastra-catel.blogspot.com/
Daca nu am voie sa postez adrs. o dau copy.

| catel a răspuns:

Cautati in special la propietatile polenului de albine.