| adrialina a întrebat:

Am 15 ani si am 1, 70 si 63 kg... ce parere aveti sunt grasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nici vorbă. Ești foarte bine și dacă vrei un tipar minus 3 kilograme și ești ca la carte.
Pa, pa.

| OanaG a răspuns:

Mananca doar fructe timp de 3 zile:*Bafta

daniela
| daniela a răspuns:

Nu dar trebuie sa te mentii asa

| (¯`·._)(rojin_roj) (¯`·._) a răspuns:

Uite aici un link unde poti vedea daca ai greutatea normala la inaltimea ta.succes. http://www.irinareisler.ro/......care-o-ai/

| Didw a răspuns:

Nu esti. dar incearca sa mananci mai putin si sa nu te mai ingrasi.Ma rog o persoana de varsta ta si de inaltimea ta nu cred ca este grasa happy deci eu cred ca arati bine.

| tarziu a răspuns:

Iesi si tu cu rolele ca e deja caldut afara, nu manca mult seara. Lasa prostiile cu slabitul, cure de slabit. Daca aveai 80 kg mai ziceam si eu, dar asa...

| hax0r a răspuns:

Da esti, dar degetele pe gat se baga numai dupa ce mananci.

| 334499 a răspuns:

Obeza happy glumeam tongue poate putin plinuta

| Ana a răspuns:

Si eu am aceleasi masuri, doar ca eu am 17 ani si sunt cat d cat plinuta, si tin regim, poate ca ar fi bine sa ti si u, macar sa incerci happy

| YLLL a răspuns:

Pai ar trebui sa ai 60 de kg.
Oricum e bine si asa:X

| Boo a răspuns:

Esti bine asahappy

| Lawrence a răspuns:

Cam intre 55-65 ar tribui sa aiba o fata de varsta ta. NU

| adrialina explică:

Da vreau sa slabesc macar 10 kg dar nu stiu cum... dieta nu pot sa tin...

| adrialina explică:

Nu am burta mare dar soldurile de mai jos de talie.nu le suport...

| adrialina explică:

Nu stiu ce ideii de regim aveti?

| paulthe1 a răspuns:

Un nou site de nutritie si fitness se deschide, urmareste http://proculturism.com si o sa ai raspunsul de la un expert!

| oleee a răspuns:

Ar trebui sa slabesti aprox 4-5 kg dupa parerea mea. dar depinde si de conformatie (greutatea oaselor a muschilor...etc)

| alex11_6611 a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog intrati aici si votati-mabatting eyelashes:*>big grin

| JustMusic a răspuns:

Nu esti deloc grasa, parerea mea este ca arati foarte bine esti avantajata si de inaltime

| sweetale12 a răspuns:

Eu nu cred happy este bine big grin

| bocascity a răspuns:

Taci tu ca arati bine...:*