| kar1GaNNN a întrebat:

Am 15 ani, si am doua masele foarte cariate si chiar nu pot manca nimic pe ele ca ma apsa foarte rau.
Cateva sugestii sa mananc mai usor si sa nu ma doara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Sa stii ca durerea de masea nu trece de la sine si cariile nu se vindeca singure, cu cat amani mai mult vizita la stomatolog cu atat caria va inainta si va ajunge la nerv si intr-un final vei ramane fara maseaua care daca mergeai la timp ar fi fost salvata, chiar daca iti e frica i-ati inima in dinti si nu mai amana momentul ca iti va fi in defavoarea ta

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sugestia cea mai reală este să mergi la stomatologie pentru tratament de specialitate!
Pa, pa.

| kar1GaNNN explică (pentru Legiuitoarea):

O sa ma duc cat de curand, dar mi-e putin frica.

| godzila007 a răspuns:

Du-te la stomatolog sa vada ce ai! Sau incearca sa ti le scoti singur! Ai grija!

| Ilie_Sandu_Robert_1985 a răspuns:

Incearca sa mananci pe partea cealalta ori sa mananci ceva mai liched si mai usor de mestecat gen : o supa, un pilaf etc.