Da cat vrei sa te faci? nu e de ajuns? cu ce te ajuta sa ai 2 metri se uita lumea ciudat la tine si sa nu poti intra pe usi eu zic ca inaltimea ta e buna nu trebuie sa fi cel mai intalt om din lume
Sunteti dementi cu totu daca cresteti 2 metri nu o sa mai incapeti in pat nici macar sa faceti sex! 1
O sa a cresti dar nu foarte mult. cu putin noroc o sa ajungi si la 2 m. cei din familia ta au 2m? sau peste? La multi ani!
Sal. Pai nu stiu ce sa zic. Si eu am 16 ani si am 1. 80m si ma mai astept sa cresc pana la 18 -20 ani, ca baietii mai cresc putin de la 18 ani in sus dar nu mult, in rest fetele se opresc la 18.In legatura cu intrebarea ta, depinde ce rude ai la inaltime vorbesc, tata, mama, bunicul, etc. pentru ca si bunicul meu avea in jur de 1. 85 si aceasta trasatura de familie se ia.De crescut nu ai cum sa stii cat ai sa mai cresti pentru ca in timp cresti nu deodata si daca mai vrei sa cresti nu trebuie sa practici sala de forta pentru ca iti opreste cresterea. Asta este o treaba serioasa nu este de glumit. Deci per asnamblu mai ai sanse sa cresti inca vreo 5-10 cm.Bafta. Si... un pont nu prea este "indicat" sa fi ditamai om de 2m ca na... iti dai seama pe parcurs despre ce vreau sa iti zic. Ceao
2 metri? Doamne sfinte! Mai bine te rogi sa ramai asa cum esti. Sau iti plac doar fetele pe tocuri?