anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 15 ani si am marimea penisului de 14 cm este normal?
Si alte detalii am 1.70 inaltime si 68kg asta imi afecteaza cresterea penisului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

O sa mai creasca un pic probabil, nu-i nimic anormal. N-ai de ce sa iti faci griji, se poate si mai mult si mai putin. Sa nu faci prostia sa devii complexat ca ar fi prea putin, asta ar fi anormal.

8 răspunsuri:
| axelmatei a răspuns:

Da omule cum de inca mai traiesti?

Nuuuu o sa mori virgin asa...

Nu ai nimic ma

soothe
| soothe a răspuns:

Intreba-l pe tatal tau si la bunicul dinspre mama sa iti dea detaliile despre ei; faci media aritmetica si cu valoarea obtinuta si apoi faci o regula de trei simpla si afli cam cat ar trebui sa ai tu. Vezi sa nu rotunjesti prea mult si mai ales nu exagera cu. stii tu! Daca exagerezi nu iti mai creste.

| yocrazyralu a răspuns:

Nu ii nici o problema.inca esti in pubertate deci o sa-ti mai creasca laughing...

nu te stresa nu ai nici o problema

| tango a răspuns:

Ai vrea sa il ai de 20 cm? Marimea variaza de la baiat la baiat...

| DanSor a răspuns:

1. Nu trebuie sa te stresezi.
2. Marimea nu conteaza, ci ceea ce te duce capul cand esti cu prietena/iubita.
3. Tinand cont de varsta, inca esti la pubertate.
... daca erai turc (musulman in general) atunci aveai ceva "probleme", acum depinde cum interpretezi sau ce intelegi prin ceea ce-am spuswinking
Tu sa fii sanatos, restul... e timp.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Marimea penisului este normala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este normala marimea penisului tau... daca totusi doresti sa mai creasca gasesti informatii aici: http://tehnici-potenta.uv.ro/

| andreiboss31 a răspuns:

E normal, la adulti media penisului in stare erectabila este de 12-15(cam asa ceva).Nu ai motive sa te ingrijorezi si in plus pana la 18-21 de ani o sa te mai dezvolti.