| tremuriciiuliana a întrebat:

Am 15 ani si am un surplus de greutate cam mare si mi-as dori sa slabesc in jur de 5 km cine poate sa-mi zica o dieta va rog mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa miscare in fiecare zi si mananca o perioada numai legume si fructe, bea ceai de urzici pentru detoxifierea organismului EB

8 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca e vorba de 5 kg.incearca o dieta fara grasimi, redu painea, mezelurile, lactatele grase(cascaval, unt, smantana, branza de burduf), prajelile, bauturi alcoolice, bauturi carbogazoase... Poti consuma carne de pui (curcan), fara piele, fiarta sa gratar, peste fiert sau gratar, lactate degresate 0, 1%, cereale integrale, multe legume, fructe, salate, sucuri pregatite in casa din legume si fructe...SUCCES,mai vorbim...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Intra pe www.calcule.ro

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E vorba de 5 kg, nu? Nu km.

| just4fun_8801 a răspuns:

Doar cu dieta nu slabesti, mai trebuie si ceva sport

| www a răspuns:

Cred ca ar trebui sa slabesti vreo 15 kg la cum arati in pozastraight face

"Intrebare : ce ti-a placut cel mai mult la scoala : romana sau matematica? " rolling on the floor Foarte buna asta.

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Eu am tinut mai demult si a dat rezultate... 2 saptamana numai carne fiarta sau la gratar sau cuptor si ai voie toate produsele din carne pentru mic dejun. nu uita si de sport! success!

| mamidvd a răspuns:

Cat vrei sa slabesti?!
te rog sa-mi transformi 5km in kg...ca sa-ti spunem ce si cum.

Intrebare : ce ti-a placut cel mai mult la scoala : romana sau matematica?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa inalta esti?:-s Nu te'am vazut in cartea recordurilor thinking