Deci sa inteleg ca o singura data ti a venit? roga ti mama sa mergeti la un medic pentru o consultatie. Acum, nu stiu ce sa ti recomand, la varsta ta, cand esti in plina dezvoltare si hormonii alearga in organismul tau ca niste nebuni, e posibil sa ai o dereglare hormonala. Pe de alta parte ti ar prinde bine un consult ginecologic, stai linistita, medicul te face bine, nu este babaul. Vorbeste cu mama ta si cere i sa ia o masura in privinta asta.
Toate cele bune.
Nu e normal, dar nici foarte grav nu e. Totusi, tinand cont de varsta ta, cred ca ar fi bine sa te vada un ginecolog (pentru ecografie, nu consultatie).
Menstruatia vine o data pe luna, dar nu e motiv de ingrijorare, poate tu te dezvolti mai greu, dar, in orice caz vorbeste cu un parinte, un medic de familie, un doctor sau un ginecolog despre asta pentru ca nuprea e normal la varsta ta.Succes!
Nu este normal ca intr0un an sa-ti vina o singura data, chiar daca a fost prima oara. O intarziere de 1, maxim 2 luni peste data normala e deja mult. Poate ca nu ti-a venit menstruatia, poate ca a fost doar o sangerare.
Cel mai bun sfat: du-te la un ginecolog!
Buna
scuza-ma ca te intreb, dar tu chiar nu te-ai documentat deloc in privinta asta?
menstruatia vune lunar.la inceput e normal sa intarzie, o luna, 2...depinde de organism, dar nici intr-un caz un an... vorbeste cu mama ta si mergeti impreuna la un medic. el iti va explica totul despre menstruatie
Mie dupa ce mi-a venit prima data nu a mai venit 3 luni
am o colega careia i-a venit din nou dupa vreo 8-9 luni
o sa se regleze dupa ce vine de cateva ori
totusi ar fi bine sa dai o tura pana la ginecolog( ca daca nu a fost ciclu, a fost sangerare spontana si e grav)
Nu este posibil.Menstruatia trebuie sa vina lunar, nu o data la 1 an.Este ceva cam ciudat. Du-te la un doctor ginecolog si spune-i problema ta.