Am avut și eu dinții împinși în față deoarece din copilărie îmi mușcam buza și dinții de sus s-au deplasat.
Îți scoate acei premolari deoarece dacă îți pui aparatul dentar așa simplu nu o să îți tragă dinții până în spate. Așa, acele goluri care rămân sunt completați de cei din față și nu o să mai ai dinții mult prea în față.
Bănuiesc că o să îți scoată un premolar pe ședință deoarece durează destul de mult (30-40 de minute).
O să îți facă o injecție în cerul gurii ca să nu simți durere, apoi o să îți scoată molarii cu cleștele și o să se ocupe și de extragerea rădăcinilor. Golul din gingie este acoperit cu un material și cusut cu ață specială, apoi acoperit cu pansament. O să îți miroasă îngrozitor de urât gura din cauza materialului care absoarbe saliva, dar durează o săptămână și apoi îți taie ațele.
Eu mi-am scos măselele și după ce am purtat o lună aparatul dentar fix deja golurile de la măsea au dispărut. Mai repede se aliniază dinții decât să coboare dacă sunt prea în față. Mi-a apărut și strungă, dar după ce am fost la ortodont și mi-a strâns sârmele a doua zi a dispărut.
Mergi o singură dată pe lună la ortodont ca să îți strângă sârmele. Am purtat un an aparatul dentar și acum am dantura frumoasă.
Trebuie cusut locul? Mie mi-a spus medicul ortodont sa imi scot maselele inainte cu 2-3 zile sa-mi puna aparatul dentar pentru a nu ramane cu golurile.
Așa trebuie dacă îți scoate cu rădăcină cu tot. Dacă lasă o gaură imensă de la rădăcină o să se adune alimentele acolo și faci infecție.
Si atunci sa mi scot mai repede?