"Anaboale"? Nu am auzit in viata mea de termenul asta. Oricum daca te referi la steroizi sunt contraindicati, dar tie nu iti da nimeni steroizi.Probabil tu iei proteine(e fooooarte mare diferenta intre steroizi si proteine). Proteinele nu au efecte negative, ele doar iti aduc un plus de proteine care trebuie "lucrate" pentru a deveni muschi in timp ce steroizi cresc masa musculara cu minim de efort.PRO proteine, CONTRA steroizi
Vai de mine justin bieber on steroids, asta mai lipsea...in fine sa revenim la subiect.In primul rand ai abia 15 ani, steroizii nu sunt indicati nici pentru persoanele mature 25+ sa nu mai zic de copii, banuiesc ca abia ai 1luna 2 de sala, nu ma impresionezi daca imi raspunzi acum si imi zici ca ai 10luni, poti sa ai si 5 ani de sala, odata ce incepi sa iei steroizi deja esti cam terminat, la 15 ani nici macar pe jumate corpul tau nu a ajuns la maturitate,nu ai tehnica si forta necesara si nici experienta sa te antrenezi cum trebuie fara sa te deformezi,simetria o sa dispara, mai mult ca sigur o sa faci bratele mari, corpul se va stramba din cauza pieptului care o sa creasca iar spatele o sa ramana ingust si lista continui. in al 2 rand,nu cred ca exista vreo persoana pe lumea asta care sa nu fi nimerit una din reactiile adverse ale steroizilor si se spune anabolizanti nu anaboale. odata ce ai introdus un hormon in corp el va inceta sa mai produca acel hormon pentru a isi pastra un echilibru,poti sa chelesti,sa ramai impotent,testiculele ti se vor micsora,poti face ginecomastie,iti imbolanvesc ficatul,vei sta prost cu colesterolul,apare acneea,nu doar pe fata,pe tot corpul,in special pe spate,pielea o sa arate urat de tot ca si cum ai avea gauri peste tot in ea,devii agresiv,nu vei mai creste in inaltime,poti face cancer,depresii,probleme cardio-vasculare,poti face oricand un infarct sau accident vascular, probleme la rinichi. etc deci... faci ce vrei, alegerea e a ta.
Ma frate lasa anaboalele si prostiile du-te la lucru faci sala si nici nu platesti
dobrin1019 întreabă: