| ioanai34 a întrebat:

Am 15 ani și simt ca imi vine incontinuu sa urinez, am sângerat puțin in timp ce urinam și ma ustură foarte tare. Nu mai sunt virgina, dar nu cred ca are legatura. Vreau un sfat urgent, nu pot merge la doctor pentru ca parintii mei vor afla ca nu mai sunt. Tratament, ceva? Fara comentarii care nu isi au rostul!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Alicezzz a răspuns:

Ba trebuie sa mergi la doctor pentru ca aici vorbim de o infectie urinara care daca o lasi iti va da in criza renala sa nu mai vb de alte complicatii.
Nu are cum sa afle parintii tai ca nu mai esti virgina! Nu te duci la ginecologie, te duci urologie care nu are treaba cu virginitatea ta!
La farmcie nu are ce sa iti dea decat urinal acut, care este slab ca si tratament, avand in vedere ca tu deja urinezi cu sange, deci infectia ta este nasoala si necesita interventa medicului, nu tratament dupa ureche!

| MGEORGESCU a răspuns:

Teoretic senzatia de urinare continua apare ca urmare prezentei unei infectii urinare, insa poate fi si o chestiune de natura ginecologica...in orice caz prezenta sangelui in urina nu e normala. Daca nu poti ajunge la medic, desi e indicat in situatia asta, consulta un farmacist, prezinta-i simptomele si vezi ce medicamentatie iti recomanda.Sanatate multa!

| andrei390 a răspuns:

Pai e de la faptul ca partenerul te a luat prea tare, probabil ti a facut niste rani. Nu ii asculta pe cei care spun ca ai o infectie urinara, eu su nt student la medicina anul 3 si stiu despre ce vorbesc. Funda?