| Bogdanlmb a întrebat:

Am 15 ani si sunt băiat, e normal ca merg de 8-10 ori pe zi sa ma urinez? Beau cam 2-2, 5l pe zi de apă

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| UnchiulRamiz a răspuns:

Nu. Eu beau tot cat spui tu si merg de 2-3 ori pe zi sau 4 maxim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca are atata importanta doar cata apa bei.

(Eu sunt fata, dar nu stiu daca are importanta.)
Uite de exemplu eu vreo 4-5 ani am mancat crud (legume, fructe) 80-90%. Si beam cam 1L de apa pe zi dar beam multa lamaie. Gen vreo 3 pe zi.

Si mergeam foarte des la toaleta. Gen de vreo 8 ori posibil, desi nu garantez, ca nu mai tin minte foarte bine.

Dupa ce nu am mai mancat asa, beam multa apa, dar efectul nu era acelasi. Merg de maxim 2-3 ori la baie pe zi.

Nu stiu exact ce factori mai influenteaza treaba asta. Poate apare unul mai priceput pe aici care poate sa iti zica.

Dar totusi vezi sa nu ai vreo infectie urinara.

| Bogdanlmb explică (pentru anonim_4396):

Nu știu, ma net am găsit ca e ok dacă nu treci de 10

| LostForForever a răspuns:

Cât te piși frate 8 10 ori pe zi e mult rău de tot eu dacă ma duc de 2 ori intr-o zi nu ma mai pis o săptămâna (glumesc cu tine laughing)) )

E mult exagerat nu știu adică 8 ori 10 ori nu-i bine mergi la medicul de familie vezi ce-ți spune poate este ceva ce nu sti încă mergi si afla bafta ai grija de tine frate

| sindeiu a răspuns:

Eu beau 2-4 cani de apa pe zi si merg intr-o zi de vreo 5 ori dar uneori am momente cand merg in fiecare ora la baie