La vârsta ta cu atâția factori de risc nici nu se pune problema sa nu mergi la doctor.
Ceai de menta cu lamaie.
De asemenea poti intreba la farmacie daca iti poate recomanda ceva gen Navatac.
Multa sanatate si sarcina usoara ❤️
Ia-o pe mama de mana si mergeti URGENT la medic ginecolog (sunt si femei)!
Nu e de gluma!
In primul rand, in alte intrebari spui ca sarcina e avansata dar aici te plangi pentru prima data de greturi, care sunt in principal la inceputul sarcinii. Incep sa cred ca doar ai vacanta si timp liber si iti bati joc de oamenii care incearca sa te ajute.
In al doilea rand, nu vad de ce nu ar merge mama ta cu tine la medic. In plus, de la 16 ani, minora poate merge singura la medic ( prin exceptie, minora insarcinata poate merge la medic si mai devreme de 16 ani singura)
Apoi spui ca ai fost la medic si ti-a zis ca nu poti face avort pentru ca ai 15 ani. Medicul ginecolog are o obligatie legala si morala atunci cand e vorba de mamele minore care nu au implinit 16 ani ( nu ai spus nimic despre asta, deci rezulta ca ne minti)
Apoi, daca un medic a luat in evidenta sarcina, ar fi trebuit sa iti spuna anumite lucruri, despre care din nou, nu aduci discutia.
Toata povestea ta are un puternic iz de minciuna si cred ca ne pierdem timpul cu tine.
Vrei sa ne spui adevarul?
Și care e problema ca trebuie să vina mama cu tine la medic? Mergi cu ea că probabil știe de sarcină, și vede și ea ca te simți rău, suna direct la salvare dacă te simți foarte rău și ai dureri mari. Nu ai ce să faci mare lucru dacă vomiți, așa sunt unele femei, au sarcini toxice și vomita până în ziua în care nasc unele, asta e, suporți acum, nu ai ce face. Cum ți-am zis și data trecuta, să îți fie învățătură de minte să te protejezi pe viitor că uite care sunt consecințele sexului neprotejat, îți place? Nu prea cred. Mergi măcar la farmacie, poate îți dă totuși ceva de greață și vomă, îi spui farmacistei că ești însărcinată, dacă la medic nu vrei să mergi.