Buna! :*
Ar fi bine daca ai cere parerea unui medic avizat, dar pot si eu sa iti dau cateva sfaturi.
Ca activitate sportiva nu ti-as recomanda sa mai faci genuflexiuni si alte exercitii de forta pentru ca iti fortezi articulatiile. Eventual daca mergi la sala lucreaza doar bratele cu gantere sau la aparate.
Ai putea face exercitii la sol/la saltea, stretcking, exercitii de echilibru/yoga, sau chiar pilates - sunt exercitii fizice recomandate in recuperare medicala dupa accidente, fracturi, operatii, etc.
pe foarte multi i-a ajutat pilatesul sa isi reindrepte coloana, cocoasa, picioarele, etc.
Ai putea merge cate o ora de doua sau trei ori pe saptamana la cursuri de inot. Cred ca ar fi cel mai eficient. Apa este mai densa de nu stiu cate ori decat aerul si poti face ce miscari doresti tu, exista antrenori de gimnastica medicala in apa. Inclusiv gravide am vazut la bazin facand miscare Si chiar nu costa atat de mult intrarea la bazin...
Ai putea apela la masaj anticelulitic la un salon modern, etc.
Dar cel mai important, fa o vizita la un medic nou, cere si primeste o parere avizata si relevanta si ai grija de tine :*