| Thestiffmeister a întrebat:

Am 16 ani ani 1.76 si m-am apucat de sala de o saptamana, as dori sa stiu daca imi poate influenta cresterea. Eventual daca sunt persoane care s-au apucat de sala de ceva timp sa imi spuna cat au mai crescut.Chiar am o dilema!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| peanut a răspuns:

Din iunie pana acum am crescut 1. 6cm (15 ani). Stai linistit, nu iti opreste cresterea. Nu tot ce zboara se mananca...

6 răspunsuri:
| rrrrrrrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Fiul meu a facut culturism avea 14ani si 1, 73m si crescut masa musculara dar nu a mai crescut acum are 25 de ani si tot 1, 73m, si 95kg.

| yuli10 a răspuns:

Depinde de exercitiile pe care le faci. dar o te sfatuiesc, cum fac mereu pe cei ce vor sa se apuce de sala timpuriu, sa incerci mai degraba sa faci sport.

| Roxana_6190 a răspuns:

Eu iti zic sa incerci mai degraba sa faci sport! Cred ca iti va fi de folos! Eu am 12 ani 1. 58, 59 cm si 42 kg si doctorii imi spun ca arat nemaipomenit! Am talie, nu am grasimi la burta sau altceva, nu ii este rusine la mare(arat perfect)! Dar eu fac si mult sport la scoala si acasa! Ca sa ma mentin si nu prea mamanc dulciuri adica mamanc dar mai rar! Niciun copil de 12 ani nu se poate abtine chiar la toatehappy

| mugurel021978 a răspuns:

Vor fi multi care iti vor spune ca iti afecteaza, dar eu din propria experienta iti spun ca daca faci totul corect (sa incerci sa nu trisezi miscarile- exercitiile efectuate corect, chiar si repetari fortate) nu o sa iti afecteze in nici un fel cresterea. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate nu poate influenta cresterea. decat daca faci genoflexiuni cu bara in spate si bagi greutati mai mari de 90, 100. peste 100 parca happy in rest stai linistit big grin & big up

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, nu, sala nu iti induce in eroare cresterea ca sa zic asa, poti sta linistit, crede-ma.