| ioanacoruga4567 a întrebat:

Am 16 ani. Astăzi în biserică era destul de aglomerat și era foarte cald. Am inceput dintr-odată sa ametesc, să am transpirații din alea reci (nu am mai văzut pe nimeni atât de transpirat că mine), mi s-au înfundat ambele urechi, deci auzeam foarte rău și am început să văd negru in fata ochilor. Am ieșit afară și am stat vreo 5 minute, după care m-am mai calmat. Mi s-a mai întâmplat același lucru acum jumătate de an când eram in autobuz. Dar oare de ce se întâmplă asta? O fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

E din cauza căldurii și a faptului că ai stat în picioare într-un loc aglomerat.
Și mie mi s-a întâmplat însă în alte situații.

| NLS a răspuns:

O posibila cauza ar putea fi o cadere de calciu, sau lipsa de fier (ANEMIE prin deficit de fier) sau lipsa de magneziu.
La fel, oboseala (extenuarea) poate genera o stare de semi-lesin si broboane de sudoare pe toata partea de sus a corpului (frunte, fata, gat, spate).
Am patit si eu in copilarie de mai multe ori.
Am lesinat la CEC, in magazin de haine, pe strada la 36 de grade, in biserica.

| Donsavas a răspuns:

Sunt simptome neuropsihiatrice aparent, deci nu strica un consult si ar trebui să ti faci analize de sânge înainte.

| Ineys a răspuns:

De la biserica sigur. Cine te pune sa te duci la biserica pe caldura asta? Mai ai destul de trait. E suficient sa mergi cu cateva zile inainte la biserica si sa-ti ierti pacatele inainte sa dai coltu si ajungi in rai, trust me i'm an engineer.

| ioanacoruga4567 explică (pentru Ineys):

Oare de ce nu m-am gândit la asta? Mersi mult, chiar ai potential, părinții tai cred că sunt mândri de tine laughing

| CinevaAnonimă a răspuns:

De la aglomerație, aer cald și lumânări. Fiecare rezistă în mod diferit. În astfel de cazuri ajută dacă bei niște apă rece și ieși un pic la răcoare. Ai putea avea anemie sau doar o amețeală. Răspunsul îl poți afla numai dacă dai analize la sânge.

| christine99 a răspuns:

Esti posedata, clar. Bea un pic de aghiazma si poate iti trece.

| ioanacoruga4567 explică (pentru christine99):

Fix asta o sa fac, doar sa nu uit

| Daniel323 a răspuns (pentru christine99):

Cu doua cuburi de gheata si putina lamaie.

| ioanacoruga4567 explică (pentru Daniel323):

Pai da bineînțeles, ne respectăm.

| Daniel323 a răspuns:

Diavolul maica, incearca sa te abata de la calea cea dreapta.
Ce naiba cautai pe caldurile astea in biserica printre babe indoctrinate? Era inchis la strand?

| ioanacoruga4567 explică (pentru Daniel323):

Nu era nevoie de glumițe, da mă rog

| DonGiani a răspuns:

Anxietate și atacuri de panica, asta ți s-a întâmplat.

| Ale5184 a răspuns:

Posibil sa fie din cauza căldurii.

| DanielIlie a răspuns:

Organismul trebuie hidratat mereu, fără excepție, mai ales în condiții de stres, lipsa oxigenarii optime a creierului șamd. Dacă amețelile persistă, trebuie consultant neaparat medicul. Sănătate.

| Epickk a răspuns:

Buna.
Poti fi doar un picut cam slabita.
Toate dauneaza ce e drept.
Stresul, oboseala, etc.
Incearca sa mananci ceva alimente cu vitamine.
Ceva mai multe fructe, legume si in special carne.
Eu unul nu prea mananc mai nimic sa contina vitamine si am aceeasi problema.
Daca esti deschisa la pastile, poti merge intr-o farmacie sa-ti dea ceva corespunzator.
Asta mi-a spus si mie medicul meu de familie.
Nu trebuie sa te sperie o astfel de stare.
Fiind spatiu inchis predominat de caldura, corpul tau ar vrea doar putin aer "proaspat", nimic mai mult.
Poti sa faci un rand de analize sa vezi exact ce iti trebuie si sa accentuezi.
Ai grija de tine, multa sanatate!

| HenryPericol a răspuns:

E ceva normal de la căldură și aglomerație, trebuie sa fii mai atenta și ar ajuta și o mica vizita la medic.
Nu te gândi ca ti-a sărit Dumnezeu în cap.

| Inedb a răspuns:

Fata cauta un raspuns si intreaba din ce cauza i-a fost rau si voi faceti misto de ea si o trageti la raspundere ca de ce merge la biserica. Ca asa are chef fata. Sunteti mai rau ca babele de la biserica.
Poate nu ai mancat foarte bine azi, inainte de a merge la biserica, si apoi caldura, statul in picioare, poate te-ai trezit si devreme, deci si oboseala. Toate s-au acumulat. Si faptul ca ai stat in loc inchis, ar putea insemna ca ai avut in mic atac de panica. Dar nu cred ca ar trebui sa te sperie. Vorbeste si cu parintii tai si poate mergi la un control la medicul de familie, ca sa fii tu linistita. Poate iti recomanda medicul sau intrebi la farmacie si incerci si niste vitamine (depinde de ce vitamine ai nevoie), mese regulate, cat mai putin afara pe caldula asta. Nu e grav!