| WayhaughtK a întrebat:

Am 16 ani, iar de 2 ani nu am mai crescut. Am 1.68
Mai am sanse sa cresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Apuca-te de sport gen inot, basket, tractiuni multe etc si mai ai sanse sa cresti vreo 2-3 cm. Daca vei sta degeaba, nu, n-o sa mai cresti.

| Sn4k3 a răspuns:

Pana pe la 1.70 si ceva da, mai ales daca faci sport.

| RoCkKiD a răspuns:

O sa continui sa cresti pana pe la 25 de ani dar nu in acelasi ritm si nimeni nu iti poate zice unde o sa te opresti pentru ca inaltimea e intr-o masura destul de mare determinata de genetica si in rest de mediu (mai exact dieta).

Varianta asta nu e neaparata sa fie adevarata, dar poti incerca sa faci o medie a inaltimilor parintilor tai si pe acolo probabil o sa ajungi.

| WayhaughtK explică (pentru RoCkKiD):

Tata 1.92. Mama 1.76

| RoCkKiD a răspuns (pentru WayhaughtK):

N-am de unde sa iti zic nu exista o formula magica. Daca vrei previziuni nu sunt persoana potrivita.

| cezar003 a răspuns:

Daca faci sport ex inot, atletism cele aerobice(exclus haltere), mai poti stoarce cativa cm pana la 18 uneori chiar 20 ani