| ValoareMondiala a întrebat:

Am 16 ani ma duc la sala si consum proteine.
Ce parere aveti? E bine sau rau?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Asta e altceva, unele au. exemplu : xplode iti mareste tensiunea. creatina are efecte negative daca ai probleme cu rinichii sau daca bei prea putina apa, etc.

singurele 100 % "safe" sunt : proteinele ( concentrat, izolat, hidroizolat, nu weight gainere cu proteine ), aminoacizii ( care la urma urmei tot proteina sunt, o proteina e compusa din aminoacizi ), glutamina, vitamine & minerale.

restul trebuiesc luate cu prudenta.

15 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Proteine...deci carne, lactate, legume, fructe, cereale, fainoase, etc.
deci e bine daca mananci? da. cred si eu ca e bine daca mananci

aaah, te refereai la SUPLIMENTE. (sunt sarcastic). duh, daca nu stii sa te exprimi e vina ta.

| ValoareMondiala explică (pentru JohnnyBi):

Bai cap de penis, daca nu poti raspunde serios taci.

| JohnnyBi a răspuns (pentru ValoareMondiala):

Analfabet cu tupeu. prosti ca tine vad zilnic, nu esti special cu absolut nimic. ai zis proteine, proteine ti-am zis, dar tu esti prea prost sa observi faptul ca intre proteine si suplimente este o diferenta, doar ti-ai pus numele de valoare mondiala pe cat de inteligent esti. deci nu excelezi cu nimic

Mi-am pus un nume ratat, pentru ca asta e un site de ****, pe care isi petrec timpu oameni de **** ca si tine, care dau raspunsuri doar pentru o funda, care si-o baga in c** sau sa isi adauge +1 raspuns ca sa fie in top cacati.

Nu ma impresionezi. daca esti prost fii pentru tine, noua deja ne-ai demonstrat ca esti = 0. esti un nimeni, si asa vei ramane. eu dau raspunsuri sa ajut lume. asa ca fa pasi ca esti 0. ca un rahat in drum, esti cantitate neglijabila

Tu esti genu ala de persoana care scrie, doar ca sa fie scris.
Nu vad de ce as fi prost, pentru ca nu stiu sa fac diferenta intre proteine si suplimente? Asta inseamna necunoastere, nu ca sunt prost, pot invata.
Puteai sa imi explici frumos cum a facut si Cosmin.
Nu mai scrie cuvinte marete doar ca sa te afli intreaba, scrie cuvinte "marete" care sa si aibe legatura cu ce se intampla aici.
Oricum m-am lamurit, cu ajutorul lui Cosmin, bafta la supt.

Daca nu intelegi cuvinte lungi tu esti prost. iei dexul si inveti. copil analfabet. fraieri ca tine vad zilnic pe strada. gunoieri, spalatori de asfalt, maturatori.

Ti se pare ca esti mai inteligent daca folosesti cuvinte urate?
Esti genu ala de om care stie sa jigneasca si care ar arata mai bine intre patru pereti de lemn.

Esti 0. blestemele se intorc impotriva ta, deci ai grija ce iti doresti. abia au facut ai tai un prost, e chinuitor sa il piarda si pe ala. eu nu jignesc, dar tu nu te ridici la nivelul intelectual al unei cizme, nu intelegi o aluzie nici daca e desenata roz si scrie pe ea mare "aluzie" sau "ironie" sau ce vrei tu sa scrie pe ea. du-te si consuma proteine, poate alea te fac ceva mai inteligent

Am ajuns sa ma contrazic pe TPU cu un ****? Doamne nu pot sa cred.
Eu nu am zis nimic de ai tai, nu vad de ce i-am aduce in discutie pe parinti...
Oricum, bafta in continuare.

| Cosmin86 a răspuns:

ORICINE consuma proteine, se gasesc in mancare.

Deci nu faci nimic special.

Legat de sala, e foarte bine sa faci sport.

| ValoareMondiala explică (pentru Cosmin86):

La proteinele gen xplode ma refer.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ValoareMondiala):

Xplode nu contine DELOC proteine. xplode contine ARGININA si altele.

Vorbesti de proteina dar imi arati un pre-workout?

E ca si cum ti-as zice "uite ce masina frumoasa si iti arat un vapor".

Invata intai ce inseamna proteine si ce inseamna xplode.

Bun, sa iti explic eu cand am zis proteine, am vrut sa ma refer la toate suplimentele care le vad eu la sala (arginina, xplode, creatina, glutamina etc), si despre astea intrebam eu daca au vreun efect negativ asupra organismului.

Bun.Mersi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ValoareMondiala):

Asta e altceva, unele au. exemplu : xplode iti mareste tensiunea. creatina are efecte negative daca ai probleme cu rinichii sau daca bei prea putina apa, etc.

singurele 100 % "safe" sunt : proteinele ( concentrat, izolat, hidroizolat, nu weight gainere cu proteine ), aminoacizii ( care la urma urmei tot proteina sunt, o proteina e compusa din aminoacizi ), glutamina, vitamine & minerale.

restul trebuiesc luate cu prudenta.