| Tania56678 a întrebat:

Am 16 ani ms dor foarte tare ovarele de asta mami vrea sa ma ducă sa mi se facă o ecografie îmi e puțin frica nu mi sa mai făcut niciodată ecografie cum o sa mi se facă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Absolut nimic
iti plimba un aparat pe burta si atat

| Cipi1212 a răspuns:

Te așezi pe pat și doctorul îți analizează situația la un ecran.

| Violleta2022 a răspuns:

TRoll

| Korkodeln a răspuns:

Te duci la doctor spalata si curata, te intinzi pe canapeaua de investigatie, iti ridici tricoul si lasi jos blugii si chilotetii (nu de tot nu te speriawinking. Te da pe burta cu un gel de contact transparent care se simte un pic rece si trece peste burta o bagheta cu fir conectata la un calculator cu monitor unde apare imaginea organelor interne, pe urma te sterge asistenta de gel cu niste servetele de hartie, te ridici si te imbraci si doctorul va comunica (tie si parinelui cu care ai venit) ce rezultate are.

Nici una din fazele astea ale investigatiei nu e dureroasa sau necomfortabila, grija ta este rezultatul si tratamentul pe care il vei primi eventual.